• profile

MIRËSEVINI

Klient i Nderuar

GUTI Consulting L.L.C. Jemi kompani që ofrojm shërbime profesionale te kontabilitetit dhe financave, shërbime te marketingut, projekte per plane të biznesit si dhe konsulencë rreth manaxhimit te biznesit. Me staf profesional në fushat përkatëse dhe me çertifikime kredibile, ne vazhdimisht po zgjerohemi, si rezultat i sukseseve te klientëve tane. Perkushtimi dhe vullneti shume i madh per t'i shërbyer kliantave tane, i sigurt dhe i besueshëm, na bën të jemi unik në shërbimet që ofrojm.

shërbimet tona

Kontabilitet

Në nje biznes te suksesshem, regjistrimi i mirë i të dhënave është esencial, jo vetëm për raportimin e taksave por edhe për suksesin e kompan

Marketing

Ne gjithashtu ofrojm konsulencë rreth marketingut modern, per bizneset e vogla dhe ato të mesme.

Plane Biznesi

Per të qen i suksesshem në biznes, është e domosdoshme të jesh edhe inovativ. Ne historinë e biznesit, të gjitha idetë revolucionare, e kan p

Rezultatet

53 %

Klient

26 %

Projekte Marketingu

18 %

Plane Biznesi

Çfarë thone klientët

Kontakt